Pedoman

Friday, May 29, 2009

Bisnes Bulan Puasa

Kepada Kengkawan atau sesiapa yang berminat. Aku bersama mak aku akan terima tempahan kuih raya di sepanjang bulan Ramadhan Al Mubarak nanti. Mungkin di penghujung Jun aku akan edarkan sample kuih rasa for testing. Free of charge. Sample tak payah bayaq sekupang pun. Tapi bila dah start wat order kena bayar ar.. Kalau tak, aku takleh cari makan ar... Nanti aku masukkan gambar dan sample kuih dalam blog ni nanti. Antara yang aku mungkin akan jual 2-3 jenis kuih raya dan simpul kasih yang dijual dalam kuantiti 1/2 kg atau satu kg setiap pack. Harga belum ditentukan lagi sebab kena ikut harga pasaran tapi masih lagi berpatutan. Sapa2 yang nak order jenis muruku cam star muruku ka pakoda ka, pun ada. Ni pun di siapkan dalam bentuk 1/2kg dan satu kg gak. Bisnes ni lak bawah pengawasan aku dan hubby. TEKAD ASTANA ENTERPRISE. Mintak2 lah dapat sambutan. Saja ja try nak jadi usahawan lak. Tapi kalau ada orang yang berhajat nak tempah kek buah pun leh.

1 comment:

  1. ina, best giler nak menega kan... nnt anta sample kat shalam nooo.. tak sabau nihhhh!!!

    ReplyDelete