Pedoman

Friday, May 29, 2009

Mari...Mari Lawat blog besfren aku Eis@Sunar..

Pagi yang berapa pagi.. Dah masuk tengahari ni.. Aku nak ajak semua melawat blog kawan aku ni.. Dia ni usahawan gak la.. Lagi advance dari aku.. La ni dia banyak terima tempahan untuk penyediaan cup cake bagi hari Istimewa lah... Beside that, dia ada gak wat kek and decoration skali.. Harga don't worry berpatutan punya. Perut pun dah keroncong maklum arr.. lunch time dah dekat ape kata kite pi melawat blog dia. Jom. Sila klik pada link dibawah ini. Biar terliur korang.. Heheheh
Klik sini untuk pautan

Dia ni pun rajin gak ada gak wat hantaran utk orang kawen. Sapa2 yang rasa nak kawen ka... kawen lagi ka bleh arrr jenguk2 blog dia ni. Opsss.. sorry no... Cheq melawak ja..Bleh la dikatakan dia ni kreatif, inovatif dan apa2 lagi tif ar...
Klik sini untuk pautan

Kalau ada yang teringin nak makan jajan wat makan depan tv leh gak tempah kat dia ni... kira usahawan gak arrr...Tapi kalau tang tempe grg dia takdak sapa leh celen wo... Dulu waktu kami dok UITM sama2 dia slalu bawak.. Tapi time tu leh ar makan free... La ni kena bli ar..Alamak lapaq lak aku... Tadi tak pi lunch... Tapi len2 pun ada gak serai arr, kantan ar,... pendek kata macam2 ada...
Klik sini untuk pautan

1 comment:

  1. Salam...wei ina tq la add kan aku nye blog... timo kasih bebanyok... Wei hang lagi ligat nampak...

    p/s..x yah la bubuh nama glamer aku tu...
    MATURNUONNN....(MAKNANYA CARIK SENDIRI)

    ReplyDelete