Pedoman

Monday, June 1, 2009

Indahnya pagi ini..

Aku mulakan pagi aku ari ni dengan doa pagi dendangan Hijjaz. Tenangnya ati aku... Tapi alkisahnya dalam masa yang sama aku turut sedih sebab kawan aku Husz khabarnya telah dipatuk ular. Apapun aku doakan dia cepat sembuh. Arini banyak benda yang aku perlu siapkan. Dari kerja aku sampailah untuk permohonan jawatan kwsp. Sijil2 yang perlu aku siapkan untuk dihantar pada adik sepupuku kerana certified sijil aku sume dah abis.. So aku kena mintak tolong dia arr. Mujur ada adik aku yang baik ni.. Tapi this week aku quite happy coz my mum in law just came back from Hong Kong. Tak la sunyi sangat aku kat rumah. Tapi apa yang membuatkan aku terharu adalah tanda ingatan dia pada aku. Dia belikan aku sweater, bracelet and minyak angin hong kong made coz aku slalu je sakit2 kaki pas gugur 2 kali ni. Untuk hubby dia belikan t shirts. Cantik dan betul2 padan dengan hubby aku. Hubby pun x sabo2 nak pakai baju tu sampai tak sempat nak basuh. Kira ada lah bau kedai lagi... Alhamdulillah walaupun aku kawen muallaf tapi family hubby treat aku macam keluarga sendiri. Aku berdoa moga2 hubungan kami akan sentiasa macam ni sampai bila2.

No comments:

Post a Comment