Pedoman

Friday, June 12, 2009

E book panduan lulus kerja kerajaan.

Assalamualaikum.. Teman2 yang disayangi. Untuk pengetahuan korang aku baru je balik dari interbiu keje gomen semalam... Result tak tau lah camner. Tapi alkisahnya aku ada membeli satu ebook yang dihasilkan oleh teman affiliate aku... Memang tips2 yang diberikan amat berguna untuk persediaan menghadapi interbiu.. Beside that ia juga banyak membantu aku dari segi preparation mental dan fizikal.. Aku dah buat yang terbaik aperpun terserah pada Allah dan aku hanya bertawakal pada Allah swt.. Saya amatlah berharap kawan2 tolong doakan. Untuk maklumat lanjut kawan2 pun boleh cuba beli buku ni amat berguna terdapat dalam bentuk pakej skema soalan dan jawapan yang di tanya oleh penemuduga. Cuma klik kat adsense kat sebelah kanan korang... Selamat mencuba.. Jangan bimbang kerajaan masih mengambil sesiapa yang below 35. So boleh cuba mana tau ada rezki kan..

No comments:

Post a Comment