Pedoman

Friday, June 26, 2009

Banyaknya kerja.....bz sokmo....

Assalamualaikum kawan2. Jutaan ampun dan maaf dipinta kerana dah lama tak update blog ni... Sejak kebelakangan ni quite buzy sbb nak anto tax client so need to prepare all the accounts. Ada banyak gak lagi yang tak settle. Bertambah2 pening bila dapat tawaran kerja dari one of the animation company. Ish banyak lagi keje nak disiapkan... Keputusan pun tak wat lagi... Diorang ni offer since April lagi tapi aku dok drag sampai la... Last2 MD dia call sendiri with a good pay actually.. InsyaAllah kalau takda aral start keje tempat baru 5 Julai kot. One week notice to the old company... X bleh tahan dah. Orang dapat gaji awal bulan maa.. Aku dapat gaji dah masuk gaji baru... Asyik la bayar late charges loan aku tu... I hope that this post would give me a better prospect... Please pray for me..

No comments:

Post a Comment