Pedoman

Wednesday, July 15, 2009

Keje Oh Keje.....

Assalamualaikum wbk... Kehadapan kengkawan yang disayangi. Aku bukannya menghilang tanpa khabar cuma dah keje tempat baru ni sibuk sket... Masa pun terhad sebab kena update akaun dari awal tahun. So bila ada salah group of accounts nak kena betulkan la... Penin makcik.. Tapi nak wat cemana, job specs dah macam tu kan. Aku keje kat Kelana Jaya, syarikat animasi.. Kira yang dok wat kartun tu arrr... Syok gak environment keje kat sini. Tapi kalau nak makan kat luar mahal gila... Aku prefer bawa bekal je... Bayangkan cucuq pisang RM 1 = 4 je tu pun sebiji pisang belah dua. Kalau aku menega kat cni cnfm kaya.. Mujuq kat opis ni ada microwave, fridge, heater n kalau sesak2 leh masak kat cni pun.. Cuma keje kat cni letih arr sket coz pagi kuar pas subuh ikut hubby. Sampai opis pun belum kol 7 pagi lagi... Klau petang lak aku balik naik putra lrt sampai pasar seni. Pehtu tunggu bas balik umah aku. Sampai umah pun nearly 8 malam arr. Kira cam pegi dengan bulan balik pun dgn bulan gak.... Tulah cerita aku takat ari ni.. Aku lom sempat lagi nak upload produk2 aku untuk pasaran hari raya. InsyaAllah minggu ni aku siapkan.

No comments:

Post a Comment