Pedoman

Wednesday, June 3, 2009

New Blog of Mine

Salam sayang untuk semua... Aku dah create new blog untuk pasaran biskut raya aku tapi tak siap lagi... Coz tgh dok adjust banyak menda... Ada banyak yang aku perlu edit lagi.. At least aku dah nak wat marketing awal2 so that nanti aku tak kelam kabut dengan kerja dan sebagainya. Banyak gak yang aku nak tambah kat situ cuma blom ada kesempatan nak wat abis.. Anyway aku harap sesapa yang berminat bleh gak lawat blog tu nanti and kasi komen untuk penambahbaikan blog tu.. Sekian...

Sila Klik SINI untuk maklumat lanjut

No comments:

Post a Comment